Почистване на фасади

Почистването на фасади е основна дейност за ВЕРТЕХ ЕООД.

Алпийският способ е най-рентабилния и бърз начин да се почисти една фасада..

През последните години  ВЕРТЕХ ЕООД почисти над 5 000 000 кв.м фасади, което ни дава правото да заявим, че сме една от най-големите фирми извършващи този вид услуга в България.

Освен постигането на ефектен външен вид , редовното почистване на фасадата води и до предпазване на конструктивните елементи от корозия и други негативни ефекти причинени от замърсяването.

ВЕРТЕХ ЕООД предлага почистване на всякакви видове фасади :

  • Почистване на стъклени фасади и прозорци.
  • Почистване на окачени фасади от еталбонд, керамика, PVC и други.
  • Почистване и импрегнниране на каменни облицовки.

Всяка фасада изисква индивидуален поход, затова е необходимо предварително да се извърши оглед, за да се установи колко и от какъв вид е замърсяването, както и техниките за почистване и достъп до фасадата.

Техниките за почистване са:

  • Ръчно почистване – нанася се разреден с вода препарат, след което се обира с ръчни инструменти за миене на стъкла. Прилага се най-често при абонаментни почиствания на стъкла и стъклени фасади.
  • Хидроструене – извършва се посредством хидростуйна машина(водоструйка). С машината се нанся разреден с вода препарат, след което се разтърква с четка, моп или друго и се изплаква с вода под налягане. Прилага се по-често за фасади от еталбонд, керамика, PVC, каменни фасади и други.Също така този метод се използва за почистване на щори и сенници, както и за разни елементи, които поради формата си е много трудно да бъдат почистени ръчно.

Комбинирано – при този метод първо се извършва хидроструене, а после и ръчно почистване. Прилага се при силно замърсени фасади, за постигане на по добър ефект.

В зависимост от замърсяването се използват различни препарати, с цел максимален ефект от почистването.ВЕРТЕХ ЕООД  предлага и почистване с екологично чисти препарати.

Предлагаме специални отстъпки при сключване на договор за абонаментно почистване.