Монтаж на реклами

Монтаж на фасадна реклама

Фасадните реклами се отличават със своята внушителност. Такава реклама привлича погледа на потребителя и със сигурност е лесно запомняща се.

Вертех ЕООД извършва монтаж на рекламни конструкции на високи сгради и съоръжения по алпийски способ. Въженият достъп позволява работа на височини , на които вишки не могат да достигнат. Също така повдигането на обемни елементи и конструкции с тежест до няколко-стотин килограма може да бъде извършено с помощта на въжени системи без неоходимост от кран или друга подемна механизация.

След проектирането(от правоспособен конструктор), узаконяването и изработката на рекламното съоръжение, следва решаващият етап на монтажа.

Когато рекламата се поставя на голяма височина, дизайнът и изработката трябва да бъдат съобразени кактос техническите възможности за ел. присъединяване и закрепване,  така и с достъпът на „алпинистите“ и материалите до мястото на монтажа. Ето защо е задължително да направим огледпреди да е изработена рекламата.

Вертех ЕООД предлага:

  • Монтаж винилови реклами и констуркции
  • Монтаж на обемни рекламни надписи
  • Монтаж на рекламни табели
  • Облепяне с перфофолио и надписи по фасади

Монтажът на външна реклама по високи фасади и съоръжения е изключително отговорна работа, ето защо, обърнете се към Екипът на Вертех ЕООД!